Stageband – Tony Hoyting meets Frits Landesbergen

Op 17 december ’17 verzorgt Stageband Jazz Orchestra een prachtig concert o.l.v. Tony Hoiting, opgegroeid in Drenthe. Speciale gast is Frits Landesbergen op vibrafoon.

Tony Hoyting

Tony Hoyting studeerde af op Jazz-piano aan het Prins Claus Conservatorium in 2011. Speelt nu piano in diverse gerenommeerde bands, waaronder Stageband Jazz Orchestra en de Drentse formatie Want2Swing. Daarnaast heeft hij zich de laatste jaren toegelegd op componeren/arrangeren. Vandaag speelt de Stageband Jazz Orchestra een van Tony’s eigen werken: Samba Azul.

Speciale gast is Frits Landesbergen op vibrafoon.

Frits Landesbergen

Frits Landesbergen (Voorschoten, 1961) is vibrafonist, slagwerker, arrangeur en producent. Hij wint al op zijn 25ste de Wessel Ilckenprijs. Landesbergen speelt mee op ruim 120 albums als sideman bij onder anderen Madeline Bell, Ann Burton, Louis van Dijk, Laura Fygi, het Rosenberg Trio, het Metropole Orkest en het trio van Monty Alexander. Hij is docent vibrafoon, slagwerk en combospel aan het conservatorium te Den Haag. In 2014 richt hij de North Sea Big Band op.

Vandaag speelt Frits Landesbergen met Stageband Jazz Orchestra naast eigen arrangementen, stukken van het orkest van bandleider, vibrafonist Terry Gibbs.

Een geweldig concert! Mis het niet!!

Plaats: Theater De Winsinghhof, Roden

Tijd: 16:15 uur

Entree: e10

Tickets: De Winsinghhof