Stageband Jazz Orchestra bestaat ruim 40 jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een parel van de jazz en bigband scene. De band heeft in de jaren steeds meer toptalenten en fulltime professionals aan zich weten te binden die zich herkenden in de compromisloze ambities van de band.

Onconventionele projecten, aansprekende gastsolisten en vernieuwende cd-releases staan op ons CV. Helaas zonder structurele subsidie waardoor het soms erg moeilijk is projecten te realiseren. Dat terwijl wij barsten van energie, talent, inspiratie, speelplezier, ideeën en ambitie.

Echter, we barsten ook financieel. De afgelopen 10 jaar ieder jaar de vraag of we nog door kunnen gaan. Wordt het buigen of barsten?

We zoeken vrienden die ons steunen in onze ambities. Jazzmuziek zonder commerciële doelen, niet de mainstream, maken wat mooi is, soms een beetje raar, spelen wat nodig is, zoeken naar nieuw, innovatie. Kunst.  En vrienden laten je niet barsten.

  • Vanaf € 25,– per jaar wordt u onze vriend.
  • Stichting Stageband heeft de ANBI-status.

Ja! Ik wordt vriend van Stageband Jazz Orchestra!

    Vult u onderstaande formulier in, dan ontvangt u een mail met een machtigingsformulier. U kunt dat formulier printen, invullen, ondertekenen en of per post terugsturen, of scannen en mailen. Makkelijker kunnen we het (helaas) niet maken ivm de verplichte ondertekening.